Home Reportazh “Dhuro ngrohtësi për fundvit”, të rinjtë në ndihmë të familjeve në nevojë
“Dhuro ngrohtësi për fundvit”, të rinjtë në ndihmë të familjeve në nevojë
0

“Dhuro ngrohtësi për fundvit”, të rinjtë në ndihmë të familjeve në nevojë

0
0

Të rinjtë në qytetin e Durrësit me moton “Dhuro ngrohtësi për fundvit”, i erdhën në ndihmë familjeve në nevojë duke ju bashkuar me ushqime dhe veshje, për të kaluar të gëzuar natën e ndërrimit të viteve dhe për të nisur me shpresë vitin e ri 2018.

Për rreth 18 familje në zonën e ish-Kënetës, Shkozetit, Lagjies 18 dhe Spitallës, u shpërndanë me datë 30 dhjetor 2017, rreth 600 kg ushqime.

Familjet në nevojë u ndihmuan me një paketë që përfshinte: 1 kuti me ushqime; 1 kuti me detergjentë; 2 pako me fruta; 1 ëmbëlsirë; 1 thes miell (vetëm për 10 familje) dhe rroba e veshmbathje.

“Dhuro ngrohtësi për fundvit”, të rinjtë në ndihmë të familjeve në nevojë

Të rinjtë në qytetin e Durrësit me moton “Dhuro ngrohtësi për fundvit”, i erdhën në ndihmë familjeve në nevojë duke ju bashkuar me ushqime dhe veshje, për të kaluar të gëzuar natën e ndërrimit të viteve dhe për të nisur me shpresë vitin e ri 2018.Për rreth 18 familje në zonën e ish-Kënetës, Shkozetit, Lagjies 18 dhe Spitallës, u shpërndanë me datë 30 dhejtor 2017, rreth 600 kg ushqime.Familjet në nevojë u ndihmuan me një paketë që përfshinte: 1 kuti me ushqime; 1 kuti me detergjentë; 2 pako me fruta; 1 ëmbëlsirë; 1 thes miell (vetëm për 10 familje) dhe rroba e veshmbathje.Nisma e bamirësisë u ndërmor nga organizatat jofitimprurëse “Reflect & Act Organization”, Levizja Reago Per Drejtesi , Bicycle Durrës dhe CSDC Durres.Organizata jofitimprurëse “Reflect & Act Organization”, përfaqësuar nga Fatjon Sulko, Laban Shehi, Aliriza Kulla, Klementina Meçi, Xhoana Ibrahimi dhe Gerialdo Zotaj; “Lëvizja Reago për Drejtësi”, përfaqësuar nga Artion Barjamaj, Flamur Bala, Dorina Daci, Anisa Buziu, Besiana Imeri, Julian Shaqja, Sajmir Muhametaj, Rigels Gjuzi, Shyqyri Myrtollari dhe Saimir Myrtollari;Grupimi jofitimprurës “Bicycle Durrës”, përfaqësuar nga Rubin Begeja, Xheni Shtemari, Klaudio I. Hyseni, Geri Emiri, Ogert Keçi dhe Edlira Saliu Shtemari;Organizata jofitimprurëse Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile Durrës, përfaqësuar nga Mirjam Reçi, Gena Nako dhe Ela Rafaela;Shoqata "Para&Tetraplegjik",Durres, Association of Paraplegic&Tetraplegic;Alion Mane, administrator i “Kafe Paez”; Indrit Mulliçi, Aishe Gashi; Artemisa Kastrati; Klevi Elezi; Daniela Hoxha; Fabiola Bishaj; Smoqi Blerim dhe Milika Zezo.Kontribuan financiarisht:Mikel Nushi; Geri Emiri; Dorina Daci; Anisa Buziu; Dita; Besiana Imeri; Julian Shaqja; Saimir Muhametaj; Rigels Gjuzi; Shyqyri Myrtollari; Saimir Myrtollari; Valbona Muhametaj; Reti Malasi; Artion Barjamaj; Fatjon Sulko; Flamur Bala; Endri Nderjaku; dhe Ina. Mbështetës mediatik në këtë nisëm bamirësie ishte Amfora.al

Posted by Amfora.al on Dienstag, 2. Januar 2018

Nisma e bamirësisë u ndërmor nga organizatat jofitimprurëse “Reflect & Act Organization”, “Lëvizja Reago për Drejtësi”, “Bicycle Durrës” dhe “Qendra e Zhvillimit të Shoqërisë Civile Durrës”.

Mbështetës mediatik në këtë nisëm bamirësie ishte Amfora.al

 

 

Geri Emiri Është themelues dhe web-editor i blogut “Amfora.al”, të profilizuar në fushën e raportimit mbi arkeologjinë dhe monumentet e kulturës në Shqipëri. Ai është diplomuar për Gazetari dhe Komunikim në Universitetin e Tiranës. Ka punuar në disa media online dhe televizion. Aktualisht punon edhe si gazetar i lirë.

Jepni komentin tuaj

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *